Potrzebujesz porady ?

+48 792 484 482 lub napisz sklep@wideodomofony.pl

Promocje
Wideodomofon Leelen N75 No18pcn z czytnikiem i szyfratorem
Wideodomofon Leelen N75 No18pcn z czytnikiem i szyfratorem
1 608,00 zł 1 285,00 zł
szt.
Wideodomofon IP Akuvox R20A C313 Czytnik NFC RFID
Wideodomofon IP Akuvox R20A C313 Czytnik NFC RFID
1 865,00 zł 1 398,00 zł
szt.
Wideodomofon Eura VDP-16A3 Syriusz natynkowy Pamięć
Wideodomofon Eura VDP-16A3 Syriusz natynkowy Pamięć
589,00 zł 393,00 zł
szt.
Wideodomofon IP Akuvox R20A C313S Czytnik NFC RFID
Wideodomofon IP Akuvox R20A C313S Czytnik NFC RFID
1 865,00 zł 1 429,00 zł
szt.
Wideodomofon IP VidiLine C5-IP
Wideodomofon IP VidiLine C5-IP
990,00 zł 819,00 zł
szt.
Wideodomofon dwa monitory Leelen N75 No15nc czytnik breloków
Wideodomofon dwa monitory Leelen N75 No15nc czytnik breloków
2 185,00 zł 1 748,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen N60 No15nc z czytnikiem
Wideodomofon Leelen N60 No15nc z czytnikiem
1 215,00 zł 972,00 zł
szt.
Wideodomofon Commax CDV-70H DRC-40K natynkowy
Wideodomofon Commax CDV-70H DRC-40K natynkowy
1 115,00 zł 870,00 zł
szt.
Wideodomofon IP Eura VDP-40A3 Feniks Wi-Fi Brama
Wideodomofon IP Eura VDP-40A3 Feniks Wi-Fi Brama
1 029,00 zł 779,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen N60 No18pc z czytnikiem i szyfratorem
Wideodomofon Leelen N60 No18pc z czytnikiem i szyfratorem
1 356,00 zł 1 084,00 zł
szt.
Wideodomofon Eura VDP-10A3 Jupiter Czytnik Szyfrator
Wideodomofon Eura VDP-10A3 Jupiter Czytnik Szyfrator
1 259,00 zł 899,00 zł
szt.
Wideodomofon Eura VDP-19A3 Helios natynkowy
Wideodomofon Eura VDP-19A3 Helios natynkowy
449,00 zł 325,00 zł
szt.
Wideodomofon Eura VDP-22A3 Pluton natynkowy
Wideodomofon Eura VDP-22A3 Pluton natynkowy
799,00 zł 492,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 5Tech 96703 94214 Czytnik Szyfrator Wi-Fi
Wideodomofon IP 5Tech 96703 94214 Czytnik Szyfrator Wi-Fi
1 380,00 zł 1 290,00 zł
szt.
Wideodomofon IP 5tech Pamięć Czytnik Szyfrator Wi-Fi DIN
Wideodomofon IP 5tech Pamięć Czytnik Szyfrator Wi-Fi DIN
1 459,00 zł 1 339,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen N60 No15pc z czytnikiem
Wideodomofon Leelen N60 No15pc z czytnikiem
1 245,00 zł 996,00 zł
szt.
Wideodomofon 4-rodzinny IP VidiLine V-IP7-D4
Wideodomofon 4-rodzinny IP VidiLine V-IP7-D4
3 539,00 zł 2 837,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen N75 No15pc z czytnikiem
Wideodomofon Leelen N75 No15pc z czytnikiem
1 405,00 zł 1 124,00 zł
szt.
Wideodomofon Eura VDP-12A3 Tytan Szyfrator
Wideodomofon Eura VDP-12A3 Tytan Szyfrator
1 109,00 zł 738,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen N75 No15ncb z czytnikiem
Wideodomofon Leelen N75 No15ncb z czytnikiem
1 435,00 zł 1 148,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen N60 No15ncb z czytnikiem
Wideodomofon Leelen N60 No15ncb z czytnikiem
1 275,00 zł 1 020,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen N75 No18pc z czytnikiem i szyfratorem
Wideodomofon Leelen N75 No18pc z czytnikiem i szyfratorem
1 516,00 zł 1 212,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen N75 No15nc z czytnikiem
Wideodomofon Leelen N75 No15nc z czytnikiem
1 375,00 zł 1 100,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen V34 No9 wandaloodporny
Wideodomofon Leelen V34 No9 wandaloodporny
735,00 zł 399,00 zł
szt.
Wideodomofon Leelen N60 No18pcn z czytnikiem, szyfratorem
Wideodomofon Leelen N60 No18pcn z czytnikiem, szyfratorem
1 448,00 zł 1 158,00 zł
szt.
Wideodomofon Panasonic VL-SWD501EX natynkowy
Wideodomofon Panasonic VL-SWD501EX natynkowy
4 692,00 zł 3 890,00 zł
szt.
Wideodomofon IP VidiLine C5-IP dwa monitory
Wideodomofon IP VidiLine C5-IP dwa monitory
1 613,00 zł 1 359,00 zł
szt.
Wideodomofon Panasonic VL-SWD501UEX podtynkowy
Wideodomofon Panasonic VL-SWD501UEX podtynkowy
4 692,00 zł 3 790,00 zł
szt.
Producenci
Polityka prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES

W SERWISIE INTERNETOWYM Wideodomofony.pl


Niniejszy dokument dotyczy przetwarzania oraz ochrony danych osobowych dotyczących Użytkowników w związku z korzystaniem przez nich z serwisu: www.wideodomofony.pl (dalej „Serwis”).

AC SYSTEM Paweł Baster szanuje prawo do prywatności Użytkowników serwisu www.wideodomofony.pl. W szczególności dba o ochronę ich danych osobowych oraz stosuje odpowiednie rozwiązania organizacyjne i techniczne zapobiegające ingerencji w prywatność Użytkowników przez osoby trzecie. Nasze działania są ukierunkowane na zagwarantowanie Użytkownikowi poczucia pełnego bezpieczeństwa na poziomie odpowiednim do obowiązującego prawa, w tym:

    Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych);
    Ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną;
    Ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne.

Korzystanie z Serwisu www.wideodomofony.pl jest realizowane za pomocą bezpiecznego protokołu SSL, który istotnie zwiększa ochronę transmisji danych w sieci Internet.

Informujemy, że w ramach Serwisu mogą zostać zamieszczone zewnętrzne linki umożliwiające jego Użytkownikom bezpośrednie dotarcie do innych stron internetowych bądź też podczas korzystania z Serwisu w Państwa urządzeniu mogą być dodatkowo umieszczone pliki Cookies pochodzące od innych podmiotów w szczególności od dostawców takich jak: Facebook, Twitter, Google+, w celu umożliwienia Państwu skorzystania z funkcjonalności Serwisu zintegrowanych z tymi serwisami. Każdy z dostawców określa zasady korzystania z plików Cookies w swojej polityce prywatności w związku z czym nie mamy wpływu na prowadzoną przez dostawców politykę prywatności oraz wykorzystywania plików Cookies. Ze względów bezpieczeństwa zalecamy, aby przed skorzystaniem z zasobów oferowanych przez inne strony internetowe lub serwisy, każdy Użytkownik zapoznał się z dokumentem dotyczącym polityki prywatności oraz wykorzystywania plików Cookies, jeżeli zostały one udostępnione, a w razie ich braku skontaktował się z administratorem danej strony lub serwisu w celu uzyskania informacji w tym zakresie.

Słownik pojęć:

    cookie - jest to niewielka informacja zapisywana przez serwer na komputerze Użytkownika, którą serwer może odczytać przy ponownym połączeniu się z tego komputera,
    log systemowy - jest to informacja, jaką przekazuje serwerowi komputer Użytkownika przy każdym połączeniu, może zawierać różne dane (np. numer IP), z których można mniej lub bardziej dokładnie ustalić skąd nastąpiło połączenie,
    adres IP - indywidualny numer, który z reguły posiada każdy komputer podłączony do Internetu, numer IP może być na stałe związany z danym komputerem (statyczny) lub przydzielony mu na dane połączenie (dynamiczny),
    protokół SSL - specjalny standard przesyłania danych w Internecie, w którym transmisja jest kodowana, w odróżnieniu od zwykłego przesyłania, gdzie transmisja odbywa się otwartym tekstem.
 

I. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest AC SYSTEM Paweł Baster z siedzibą 30-363 Kraków ul. Kobierzyńska 68/9 NIP 677-153-36-83
 

II. Gromadzenie danych

W zakresie korzystania z Serwisu przez Użytkownika przechowujemy zapytania http kierowane do serwera. Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL i dotyczą:

    publicznego adresu IP urządzenia końcowego, z którego nadeszło zapytanie;
    nazwy stacji Użytkownika – identyfikacja realizowana przez protokół http, o ile jest możliwa;
    nazwy Użytkownika podawana w procesie autoryzacji;
    czasu nadejścia zapytania;
    pierwszego wiersza żądania http;
    kodu odpowiedzi http;
    liczby wysłanych przez serwer danych;
    adresu URL strony poprzednio odwiedzanej przez Użytkownika (tzw. referer link) – w przypadku gdy przejście do Serwisu nastąpiło przez zewnętrzny odnośnik;
    informacji o przeglądarce Użytkownika;
    informacji o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji http.

Powyżej wskazane dane nie są kojarzone z konkretnymi osobami przeglądającymi strony Serwisu.

Serwisy nie zbierają w sposób automatyczny żadnych informacji za wyjątkiem informacji zawartych w plikach Cookies. Gromadzone w ten sposób informacje wykorzystywane są m.in. do:

    zarządzania Serwisem;
    stwierdzania ewentualnych zagrożeń bezpieczeństwa;
    badania zagregowanego ruchu Użytkowników w ramach Serwisu oraz w celach statystycznych, w tym z wykorzystaniem narzędzi Google Analytics oraz GetResponse, jedynie w przypadku gdy dodatkowo prowadzone są kampanie mailingowe;

Użytkownik w zakresie korzystania z funkcjonalności Serwisu może jednak zostać poproszony o podanie następujących danych osobowych:

    imię i nazwisko;
    adres poczty elektronicznej (adres e-mail);
    numer telefonu;
    adres i nazwa firmy;
    treść wiadomości kontaktowej.

Podanie danych wskazanych powyżej jest dobrowolne jednak bez ich podania może nie być możliwe korzystanie z Serwisu w zakresie funkcjonalności, które tego wymagają (np. obsługa, realizacja zamówienia)


III. Przetwarzanie danych osobowych

Zebrane za pośrednictwem Serwisu dane dotyczące Użytkownika mogą być wykorzystane w celu ustalania dostosowania zawartości Serwisu do potrzeb Użytkownika oraz w celu udzielenia odpowiedzi na skierowane z wykorzystaniem formularza kontaktowego zapytanie przez Użytkownika.

Gromadzone dane osobowe Użytkowników nie są przekazywane organizacjom międzynarodowym czy do państw trzecich. Dane osobowe mogą być przetwarzane przez inne podmioty zgodnie z prawem Unii lub prawem krajowym.

Dane osobowe zebrane za pośrednictwem formularzy, na które Użytkownik wyraził zgodę przetwarzane są w celu i okresie niezbędnym do prawidłowego obsłużenia zadania. Szczegóły określają odpowiednie klauzule znajdujące się pod konkretnymi formularzami.

Prawa Użytkownika

Użytkownik w zakresie procesu przetwarzania jego danych posiada uprawnienia:

    dostępu do danych;
    sprostowania danych;
    usunięcia lub ograniczenia przetwarzania;
    wniesienia skargi do organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych;

IV. Wykorzystanie plików Cookies

Serwis, zgodnie z art. 173 Ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne, korzysta z plików Cookies stanowiących dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika. Pliki Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

Pliki Cookies wykorzystywane są w celu:

    ułatwienia Użytkownikowi korzystania z Serwisu podczas jego przeglądania;
    późniejszego skojarzenia Użytkownika w przypadku ponownego połączenia Serwisu z urządzeniem na którym zostały zapisane;
    tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
    dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do określonych preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych, dostosowanych do indywidualnych potrzeb Użytkownika;

W ramach Serwisu wykorzystujemy następujące rodzaje plików Cookies:

    „sesyjne” - przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu wylogowania, opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia przeglądarki internetowej;
    „stałe” - przechowywane w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików Cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika;
    „wydajnościowe” - umożliwiają zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
    „niezbędne” - umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu;
    „funkcjonalne” - umożliwiające zapamiętanie wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika;
    „własne” - zamieszczane przez Serwis;
    „zewnętrzne” - pochodzące z witryny zewnętrznej niż Serwis;

Informacje w żaden sposób nie są łączone z danymi osobowymi Użytkownika Serwisu i nie są wykorzystywane do określenia tożsamości Użytkownika. Zakres informacji zbieranych automatycznie zależy od ustawień przeglądarki internetowej Użytkownika. Użytkownik powinien sprawdzić ustawienia swojej przeglądarki, aby dowiedzieć się jakie informacje są udostępniane przez przeglądarkę automatycznie lub w celu dokonania zmiany tych ustawień. W tym celu zalecamy zapoznanie się z treścią „Pomocy” używanej przeglądarki internetowej.

Zmiana warunków przechowywania lub otrzymywania plików cookies jest możliwa poprzez konfigurację ustawień w przeglądarkach internetowych, np.:


Oprogramowanie do przeglądania stron internetowych tj. przeglądarka internetowa, zazwyczaj domyślnie dopuszcza przechowywanie plików Cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie plików Cookies. Możliwe jest także automatyczne blokowanie plików Cookies. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja stosowanej przez Użytkownika przeglądarki internetowej.

Jeśli Użytkownik nie chce otrzymywać plików Cookies, może zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Jednak wyłączenie obsługi plików Cookies niezbędnych dla procesów uwierzytelniania, bezpieczeństwa lub utrzymania preferencji Użytkownika może utrudnić, a w skrajnych przypadkach także uniemożliwić korzystanie z Serwisu.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl